Politika varovanja zasebnosti

Varstvo podatkov

V  družbi BizIS Informacijske rešitve in storitve d.o.o. (v nadaljevanju: BizIS) skrbimo za varstvo in varnost podatkov. Velik poudarek namenjamo ohranjanju osebnih pravic in spoštovanju varstva vaših osebnih podatkov. Zato si nenehno prizadevamo izboljšati ukrepe za zaščito vaših podatkov. S to varnostno opombo smo določili, katere podatke bomo zabeležili ob obisku naše spletne strani in kako se bodo ti podatki uporabljali. Le-to ne velja za spletne strani podjetij, ki ne sodijo k BizIS, čeprav imajo morda povezavo do spletne strani našega podjetja, prav tako to tudi ne velja za spletne strani podjetij, ki imajo povezavo iz naše BizIS spletne strani na njihovo.

Beleženje in obdelava osebnih podatkov

Ko obiščete našo spletno stran, bo zaradi varnosti sistema naš spletni strežnik začasno dokumentiral ime domene ali naslov IP iskalnega računalnika ter datum dostopa, zahtevo stranke (ime datoteke in URL), HTTP odzivno kodo in spletno stran, iz katere nas obiskujete, ter število prenesenih bajtov v mejah povezave. V računalniku bomo morda shranili nekaj podatkov v obliki tako imenovanih piškotkov. Piškotek je podatkovni element, ki lahko v vaš brskalnik pošlje spletno stran in jo arhivira na vašem sistemu. Preko piškotkov nimamo dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov. Želimo pa poudariti, da standardna nastavitev brskalnika omogoča uporabo piškotkov. Če ne želite, da se piškotki uporabljajo, jih lahko izklopite v svojem brskalniku. Piškotke uporabljamo izključno, da našo spletno stan optimiziramo glede na vaše želje.

Podatki, povezani z osebami, na primer vaše ime, vaš naslov, vaša telefonska številka ali e-poštni naslov, se ne zabeležijo, razen če so te podrobnosti podajo prostovoljno, npr. v skladu z informacijsko poizvedbo ali aplikacijo/informacijami na oglaševanem mestu itd.

Uporaba in prenos zgoraj omenjenih osebnih podatkov

Podatke, povezane s posamezniki, bomo uporabili samo za tehnično upravljanje spletne strani in izpolnjevanje vaših želja ter zahtev za predvideno predano uporabo. Šele takrat, ko nam boste predali soglasje, bomo te podatke uporabljali tudi za ankete v zvezi z izdelki in za namene trženja, in celo takrat le v obsegu, ki bo potreben za vsak posamezen primer. Javnim agencijam bomo podatke razkrili samo, če je to zakonsko predpisano. Naši zaposleni so zavezani k zaupnosti.

Varnost

Za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenimi dostopi in zlorabami, smo izvedli obsežne tehnične in organizacijske ukrepe, ki so na nivoju najsodobnejše dobre prakse.

Kontakt

Za poizvedbe, predloge ali natančne zahteve po spreminjanju, onemogočanju ali brisanju osebnih podatkov se obrnite na BizIS:

BizIS Informacijske rešitve in storitve d.o.o.
Pot na Dobravo 17
SI-1241 Kamnik
Slovenija

Tel.: + 38640689784
E-naslov: info@bizis.si
www.solaria.bizis.si

Omejitev odgovornosti

BizIS ne jamči, da so informacije na tej spletni strani popolne, pravilne in v vsakem primeru tudi posodobljene. To velja tudi za vse povezave z in na to spletno mesto. BizIS ne odgovarja za vsebino spletne strani preko povezave na drugo spletno mesto ali za povezave prihajajoče na svoje spletno mesto.

BizIS si pridržuje pravico, da brez predhodnega obvestila spremeni ali dopolni informacije. Z zagotavljanjem teh informacij BizIS ne utemeljuje ponudbe glede informacij, svetovanja ali podobnih pogodbenih pooblastil. Izključena je kakršna koli odgovornost za uporabo, pravilnost vsebine ali razpoložljivost spletnega mesta. BizIS zato ne bo sprejel odgovornosti za opredmeteno, neposredno ali posredno škodo ali škodo, ki bi lahko nastala zaradi možnosti zamude pri uporabi, izgube podatkov ali izgubljenega dobička, ki izhaja iz uporabe dokumentov ali informacij, ki so dostopne na tej spletni strani.

Pošlji sporočilo