O podjetju

BizIS je inovativno in visoko-tehnološko podjetje na področju upravljanja poslovnih procesov (BPM).

img
Ekipa
Podjetje združuje ekipo strokovnjakov s širokim spektrom vsebinskega in tehnološkega znanja ter dolgoletnih izkušenj na področju poslovne informatike. Ne glede na to, v katerem industrijskem sektorju poslujete ali kolikšna je velikost vašega podjetja, imamo izkušnje in znanje, da prilagodimo BPM rešitev tako, da izkoristite celoten potencial učinkovitosti vašega podjetja.
Poslanstvo
Poslovne izzive srednje velikih podjetij in večjih poslovnih sistemov rešujemo s pomočjo lastne inovativne BPM rešitve Solaria, ki je celovita rešitev za prenovo in avtomatizacijo poslovnih procesov. Naša osnovna naloga je stranke popeljati do povečanja učinkovitosti poslovanja, nižjih stroškov, zmanjšanja tveganja in boljšega nadzora nad poslovnimi procesi v realnem času.
Vizija
BizIS utrjuje položaj enega vodilnih regionalnih visoko-tehnoloških podjetji za prenovo upravljanja poteka dela in avtomatizacijo poslovnih procesov v realnem času. Stranke z rešitvijo Solaria popeljemo na svetlo stran upravljanja poslovnih procesov, kjer organizacije sprostijo vse potenciale svojih strategij, internega znanja in človeških virov.
Zgodovina
Začetek našega delovanja sega v leto 2008, leto prve implementacije Solarie pri stranki. Sledilo je 40+ uspešno zaključenih večjih projektov prenove in avtomatizacije poslovnih procesov pri strankah v številnih različnih poslovnih sektorjih. Mnogi procesi so bili povsem individualno prilagojeni in zasnovani za poslovne potrebe naših strank. Solaria je danes na razpolago v več jezikih, koristijo jo ekipe v 4+ državah sveta.
Partnerstvo in zaupanje
BizIS poslovne cilje dosega s krepitvijo dolgoročnih povezav in dobrih partnerskih odnosov, ki temeljijo na medsebojnem spoštovanju in zaupanju. Zaupanje naših poslovnih partnerjev in strank ohranjamo in utrjujemo tako, da pri vseh naših poslovnih aktivnostih spoštujemo naše obljube in zaveze, ravnamo pošteno, iskreno ter v skladu s poslovno prakso.
img
Pot na Dobravo 17, 1241 Kamnik - Slovenia
Pošlji sporočilo